Résidence Les Hauts Bois La Plagne

De in de traditionele stijl van Savoie gebouwde Résidence Les Hauts Bois bevindt zich in Aime La Plagne en ligt in de directe omgeving van de pistes. De appartementen bieden grotendeels een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Na ca. 200 m bereikt u enkele inkoopmogelijkheden en levensmiddelenzaken. Het centrum van La Plagne is rond 2 km verderop. Overdekte parkeerplaatsen (tegen betaling, op basis van beschikbaarheid) zijn direct bij de accommodatie aanwezig.
Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie, Wi-Fi (soms met beperkte snelheid), een verblijfsruimte, een bagageopslag, een skikelder (beide zonder toezicht) evenals een gratis kinderspeelgedeelte bij de receptie.
Het eigen wellnessgedeelte met verwarmd zwembad (openingstijden zie informatie ter plaatse), sauna, hamam en fitnessgedeelte kan gratis worden gebruikt. Het wellnessgedeelte "Deep Nature Spa" by Algotherm met een sauna, hamam, ontspanningsruimte en theegedeelte kan dagelijks tegen betaling worden gebruikt. Hier kan je jezelf verwennen met wellnessbehandelingen en massages (tegen betaling).

Internet;Aan de piste;Rolstoeltoegankelijk;Parkeerplaats;Huisdieren mogelijk;Zwembad;Fitnessruimte;Massages;Sauna;Stoombad

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo