Résidence Home Club Tignes

Comfortabele appartementen gelegen vlakbij het centrum van Tignes Lavachet!

Gelegen vlakbij het centrum van Tignes Lavachet bevinden zich de comfortabele appartementen van Résidence Home Club. Met de Paquis skilift op ca. 450 meter afstand en diverse winkels op ca. 50 meter afstand, heeft het complex een ideale ligging! Tegen betaling kun je gebruik maken van de Wi-Fi.
In Résidence Home Club bevinden zich meerdere soorten appartementen. Elk appartement is uitgerust met minimaal 1 badkamer met bad of douche, een toilet, een keuken met kookplaten, koelkast, een oven of magnetron en soms ook een vaatwasser. Verder is er een tv, balkon of terras en in alle gevallen zijn er in de woonkamer minimaal 2 slaapplaatsen op bedbanken of uitschuifbedden. In de slaapkamers en slaapcabines zijn er 2 losse bedden of een 2-persoonsbed of een stapelbed. 
In de prijstabel zie je welke specifieke appartementen er beschikbaar zijn in deze résidence. Als je op een prijs klikt zie je in de rechterbalk alle informatie over dat specifieke appartement en rechtsboven de betreffende foto´s.Je verblijft hier op basis van logies.

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo