Premium Résidence Les Terrasses d’Eos Flaine

De comfortabele accommodatie Premium Résidence Les Terrasses d’Eos ligt direct bij de skipistes. Het centrum van Flaine bereik je te voet na ongeveer 15 minuten, een gratis bus brengt je hier alternatief naartoe. Een kleine supermarkt bereik je na ca. 500 m bij de Résidence Les Terrasses d’Hélios.
De moderne maar toch in traditionele stijl gebouwde accommodatie bestaat uit twee gebouwen. De appartementen zijn in de winter van 2022 gerenoveerd. Bij de faciliteiten horen een ontvangsthal, receptie met Wi-Fi (beperkte snelheid), restaurant, bagageruimte, kinderspeelkamer en skiboxen. Een parkeergarage (op basis van beschikbaarheid, reserveren aanbevolen) is tegen betaling beschikbaar. Drie oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn ook op basis van beschikbaarheid aanwezig (tegen betaling).
Het wellnessgedeelte met verwarmd buitenzwembad, sauna, hamam en whirlpool met panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en fitnessruimte mag je gratis gebruiken.

Parkeergarage;Aan de piste;Internet;Huisdieren mogelijk;Laadpaal voor elektr. auto;Sauna;Fitnessruimte;Zwembad;Whirlpool;Stoombad

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Tags:

Wintersport-site.nl
Logo