Premium Résidence L’Amara Avoriaz

De moderne accommodatie Premium Résidence L’Amara is ideaal gelegen in het gelijknamige gedeelte van Avoriaz. Vanuit de accommodatie heb je meteen toegang tot de piste. De accommodatie beschikt over een mooi uitzicht en in de directe omgeving van de residentie zijn er enkele inkoopmogelijkheden.
De hoogwaardige accommodatie bestaat uit 5 gebouwen die door verwarmde gangen met elkaar verbonden zijn. Tot de faciliteiten van de comfortabele accommodatie behoren een receptie met verblijfsruimte, Wi-Fi, kinderspeelhoek een skiruimte. Tegen betaling ter plaatse is ook kinderoppas mogelijk (meer informatie ter plaatse) en kan een playstation worden gehuurd (tegen borg).
Een kleine fitnessruimte, zwembad met kinderbad en sauna en hamam kun je gratis gebruiken. Het exclusieve "Deep Nature" by Algotherm" met onder meer schoonheidsbehandelingen, sauna’s en hamam kun je tegen betaling gebruiken.

Parkeergarage;Internet;Aan de piste;Bar;Rolstoeltoegankelijk;Huisdieren mogelijk;Stoombad;Fitnessruimte;Sauna;Zwembad;Whirlpool

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo