Hotel zum Pinzger Kaltenbach – Ried – Stumm

Het door een familie geleide Hotel zum Pinzger ligt in het hart van Stumm. Winkels en cafés liggen in de directe omgeving. De skibus stopt vlakbij (ca. 70 m) en brengt je eenvoudig naar de ca. 1,5 km verderop gelegen skilift in Kaltenbach. De dichtstbijzijnde langlaufloipe ligt slechts 50 m verderop.
Het vriendelijke hotel beschikt over een lobby met receptie en zitgelegenheid, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant, gezellige Stüberl, hotelbar, kinderspeelkamer, skiruimte met skischoenendrogers en terras. Gratis parkeerplaatsen, een parkeergarage (tegen betaling, alleen na aanmelding vooraf) en een oplaadstation voor elektrische auto’s (tegen betaling) zijn ook bij het hotel aanwezig.
Bovendien heeft het hotel een ca. 230 m² groot wellnessgedeelte (15.00 – 19.30 uur, wijziging van de openingstijden onder voorbehoud) met verwarmd buitenzwembad met verschillende rustruimtes, sauna, sanarium, zout- en aromastoombad, lichttherapie, belevenisdouches, infraroodsauna en een extra rustruimte. De zonnebank en massages kun je tegen betaling bijboeken.

Bar;Lift;Parkeergarage;Parkeerplaats;Internet;Laadpaal voor elektr. auto;Sauna;Zonnebank;Stoombad;Massages;Infraroodsauna;Zwembad

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo