Hotel Unterkrämerhof Fusch am Großglockner

Het door een familie geleide 3-sterrenhotel Unterkrämerhof ligt in het centrum van Fusch, ca. 8 km bij de Areitbahn van Zell am See vandaan. Een skibushalte bereik je al na ongeveer 50 m en de toegang tot de langlaufloipe bevindt zich direct voor de accommodatie.
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw (ongeveer 50 m verderop). Bij de faciliteiten horen een receptie, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant, bar, verblijfsruimte en skiruimte. Gratis parkeerplaatsen en een oplaadstation voor elektrische auto’s (tegen betaling) zijn ook aanwezig.
Bovendien heb je de beschikking over het gratis wellnessgedeelte met aroma-stoombad, Finse sauna, biosauna, infraroodsauna en massagedouches. Ontspan in de rustruimte met waterbedden en geniet van het unieke panoramische uitzicht. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de zonnebank en van verschillende massages.
Als gast ontvang je een bonuskaart voor vele services en kortingen, bijvoorbeeld bij de rodelbaan in Bruck of bij de Felsentherme in Bad Gastein, de Tauern Spa in Kaprun of het binnenzwembad in Zell am See (wijzigingen of beperkingen van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse). Daarnaast kun je 1 x per week aan een fakkelwandeltocht, een muziekavond en een informatie-avond over het skigebied deelnemen. Voor rodelfans is bovendien een rodelverhuur en voor langlauffans de verhuur van een langlaufuitrusting op basis van beschikbaarheid gratis verkrijgbaar (wijzigingen onder voorbehoud, programma zie informatie ter plaatse).
Ter plaatse ontvang je bovendien 5% korting in het restaurant "Deins & Meins" in Zell am See (op vertoon van een voucher, ontvangst met de reisdocumenten).

Lift;Bar;Parkeerplaats;Internet;Laadpaal voor elektr. auto;Sauna;Stoombad;Zonnebank;Massages;Infraroodsauna

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo