Hotel Römerhof Fusch am Großglockner

Het 4-sterren Hotel Römerhof dat door een familie wordt geleid, bevindt zich rustig gelegen in Fusch, ca. 100 m bij de skibushalte vandaan. De toegang tot de toegang naar de Areitbahn in Zell am See is na ca. 10 km mogelijk en het het Kitzsteinhorn in Kaprun bereik je na ca. 13 km. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw 150 m verderop.
Bij de faciliteiten van het hotel horen een receptie, lift, gastenkoelkast, internethoek in de lobby en Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant en een hotelbar. Een skiruimte, gratis parkeerplaatsen en twee laadstations voor elektrische auto’s (tegen betaling) zijn ook aanwezig.
In het hoofdgebouw is er een wellnessruimte (ca. 400 m²) met binnenzwembad, tegenstroomsysteem en waterval, een verwarmd buitenzwembad met binneningang en twee bubbelbaden, een klein kinderbad, sauna, pekelstoombad, infraroodcabine, caldarium, ontspanningsruimte en fitnesscentrum. De zonnebank, de hydrojet bovenwatermassages en massages kunnen tegen betaling worden geboekt.
Voor vermaak staan een kinderspeelkamer, een speelruimte met speelconsoles, rodelverhuur, biljart, tafelvoetbal en paardensleetochten (tegen betaling) ter beschikking. 1 x per week vindt er een fakkelwandeling plaats.
Bovendien ontvang je een bonuskaart voor vele kortingen, zoals bijvoorbeeld op het gebruik van de rodelbaan in Bruck, van het binnenzwembad en de sauna in Zell am See, op de toegang tot verschillende thermen en nog veel meer (zie informatie ter plaatse, wijzigingen en beperkingen van de services onder voorbehoud).
Ter plaatse ontvang je bovendien 5% korting in het restaurant "Deins & Meins" in Zell am See (op vertoon van een voucher, ontvangst met de reisdocumenten).

Lift;Bar;Parkeerplaats;Internet;Koelkast voor gasten;Laadpaal voor elektr. auto;Sauna;Stoombad;Zwembad;Zonnebank;Massages;Fitnessruimte;Infraroodsauna

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo