Hotel Pian di Neve Passo del Tonale

Het moderne 4-sterren Hotel Pian di Neve ligt op een rustige locatie, ca. 200 m van het centrum van Passo del Tonale. Het dalstation van de kabelbaan ligt op slechts ongeveer 100 m afstand en brengt je omhoog naar de gletsjer. De skibus stopt in de buurt van de accommodatie (ca. 50 m). Als de sneeuwcondities goed zijn, is het mogelijk om tot aan de accommodatie te skiën. Het is ongeveer 200 m naar de skiliften aan de zuidkant met haar uitgestrekte pistes.
Het hotel is ingericht in alpine stijl en beschikt over een receptie, verblijfsruimte, Wi-Fi, internethoek, lift, ontbijtruimte, restaurant met panoramisch uitzicht, bar, kinderspeelkamer en een skikelder. Er is ook een muziek- en theaterzaal met amusementsprogramma, een animatieprogramma in het Italiaans en een miniclub voor de jongere gasten (zie informatie ter plaatse). Parkeren bij het hotel is gratis , een parkeergarage kan tegen betaling worden gebruikt (oplaadpunt voor elektrische auto’s is ook beschikbaar).
Je kunt je ontspannen in het saunagedeelte (1 x gratis toegang, daarna tegen betaling, openingstijden zie informatie ter plaatse) of met massages (op aanvraag, tegen betaling).

Animatie programma;Internet;Parkeerplaats;Bar;Lift;Parkeergarage;Aan de piste;Rolstoeltoegankelijk;Sauna;Massages

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo