Ferienanlage Reithof Filzmoos

De rustieke 3-sterrenaccommodatie Reithof bevindt zich op een hoogteplateau in Filzmoos en biedt een geweldig uitzicht over het dal. De gratis skibus stopt ongeveer 500 m verderop en brengt u snel naar de ca. 1,5 km verderop gelegen bergbaan Papageno. Het centrum van het dorp Filzmoos met de dichtstbijzijnde toegang tot een loipe bereikt u na ca. 1 km, een rodelbaan na ongeveer 2 km.
Het modern uitgeruste complex bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw (ca. 50 m verderop) en beschikt over een receptie met verblijfsruimte, lift, Wi-Fi, kluis, ontbijtruimte, bar, restaurant, skiruimte, gratis parkeerplaatsen bij de accommodatie (op basis van beschikbaarheid) en een oplaadpunt voor elektrische auto’s (tegen betaling) .
Het wellnessgedeelte met panoramasauna, stoombad, en infraroodcabine kunt u gratis gebruiken (openingstijden zie informatie ter plaatse). Tegen betaling ter plaatse kunt u gebruikmaken van een massagestoel.
Als gast van het hotel ontvangt u voor uw verblijf de "SportweltCard", waarmee u onder andere korting krijgt op de toegang tot het openbare zwembad (2 x per week) of op de toegang tot de therme (wijzigingen en beperking van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Internet;Parkeerplaats;Bar;Lift;Huisdieren mogelijk;Stoombad;Sauna;Massages;Infraroodsauna

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo