Chalet Neve Tignes

Comfortabele chalet-appartementen in Tignes Lavachet

Gelegen vlakbij het centrum van Tignes Lavachet bevinden zich de comfortabele appartementen van Chalet Neve. Met de Chaudannes skilift op ca. 300 meter afstand en het centrum op ca.350 meter afstand, heeft het complex een ideale ligging! De skibus stopt op ca. 200 meter van het appartementen complex. Tegen betaling kun je gebruik maken van de Wi-Fi.
In Chalet Neve bevinden zich meerdere soorten appartementen. Elk appartement is uitgerust met minimaal 1 badkamer met bad of douche, een toilet, een keuken met kookplaten, koelkast, een oven of magnetron en soms ook een vaatwasser. Verder is er een tv, balkon of terras en in alle gevallen zijn er in de woonkamer minimaal 2 slaapplaatsen op bedbanken of uitschuifbedden. In de slaapkamers en slaapcabines zijn er 2 losse bedden of een 2-persoonsbed of een stapelbed. 
In de prijstabel zie je welke specifieke appartementen er beschikbaar zijn in deze Résidence. Als je op een prijs klikt zie je in de rechterbalk alle informatie over dat specifieke appartement en rechtsboven de betreffende foto´s.Je verblijft hier op basis van logies.

Meer weten? klik hier voor meer informatie

Wintersport-site.nl
Logo